3e voetbalkamp rksv Brakkenstein spetterend

Voor de 3e keer op rij heeft de Jeugd Evenementencommissie vol enthousiasme het voetbalkamp voor onze JO9 en JO11 jeugd georganiseerd.

Zo’n 57 kinderen hebben genoten van het voetbalkamp op vrijdag en zaterdag 2 en 3 juni.

De organisatie heeft wederom een mooi programma voor onze kids in elkaar gestoken. Op vrijdagmiddag heeft Matthijs de penaltybokaal gewonnen, hij bleef als enige speler over die Poul, de keeper van de JO17-1  wist te verslaan. Er was een bosspel met spoken, waarbij de man met de wormen wel heel veel indruk heeft gemaakt. De BBQ was gezellig en lekker. Door de inspirerende leiding van o.a. beide Koenen kan onze jongste jeugd nu ook ons clublied meezingen en hebben Koen en Erik voor een  leuke feestavond met muziek gezorgd. De JO9 hebben in het clubhuis overnacht en de JO11 heeft buiten in zelf meegebrachte en opgezette tentjes geslapen. Nou ja geslapen? De volgende morgen gezamenlijk ontbijt op het terras, een voetbalcompetitie met clubs uit de eredivisie. Aansluitend levend Stratego in het bos met een moeder als bommetje,  een spetterende waterbaan en  levend tafeltennis. Het kamp is afgesloten met een snack en een frietje.

Wat indrukken van Sven, Axel, Senna, Saajan, en Ids: “Jammer dat het niet een dag langer is”.  “Die wormen/larven waren echt eng!” “Die waren nep! “ “Wij hebben helemaal niet geslapen”. “Ik heb er twee gegeten”. “Keivet het zwembad”. “Was echt leuk dit kamp”.

En wat een vrijwilligers! Spelers van Brakkenstein1, trainers van Brakkenstein1, JO13-2 en JO13-1, bestuursleden van de  TC en JC, papa’s en mama’s, mensen van de bar, zo’n 25 in totaal. Zonder jullie toegewijde inzet zou dit kamp  niet mogelijk zijn! Bedankt!

De organisatie mag trots zijn op zich zelf, jullie hebben dit puik georganiseerd en  de JO9 en JO11 een onvergetelijke ervaring en herinnering bezorgd. Dank jullie wel!