! Belangrijk ! De maatregelen van Brakkenstein tegen coronavirus

— Update 12 maart 2020 —

Geachte leden,

Het Bestuur van rksv Brakkenstein vraagt aandacht voor het onderstaande:

Vandaag heeft sportkoepel NOC*NSF (waar de K.N.V.B. onderdeel van uitmaakt) onderstaande statement op haar website gepubliceerd:

Vandaag heeft de Nederlandse regering additionele maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. In navolging van deze maatregelen en adviezen heeft NOC*NSF voor heel Nederland met klem geadviseerd alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. In ieder geval tot en met 31 maart 2020.
Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.

Het Bestuur van rksv Brakkenstein heeft unaniem besloten zich aan dit advies te conformeren en daarom besloten met onmiddellijke ingang en tot nader order alle verenigingsactiviteiten te stoppen.

Dit geldt dus voor alle veld- en zaalvoetbalwedstrijden, oefenwedstrijden, trainingen, voetbalgerelateerde activiteiten op ons sportpark en voor bijeenkomsten in het clubhuis van rksv Brakkenstein.

Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Namens het voltallige Bestuur rksv Brakkenstein,
Dick Doeleman