Belangrijke informatie rondom start nieuwe seizoen

Nog even en dan gaan de bekerwedstrijden en competities van start. Door corona zullen dingen anders zijn dan normaal. Zo is het van belang dat iedereen zich aan de anderhalvemeterregel houdt. Graag jullie aandacht voor dit bericht, ook omtrent de bekerwedstrijd tegen Rood Wit.

Ons 1e heeft al een oefenwedstrijd achter de rug en deze week zullen ook Dames 1 (woensdagavond 19 augustus) en Heren 8 (zondagmiddag 23 augustus) gaan oefenen. In het weekend van 29 en 30 augustus gaat de bal weer voor alle teams rollen, te beginnen met een aantal bekerwedstrijden. Zonder tegenbericht vanuit de overheid gaat vervolgens vanaf 19 september de “gewone” competitie weer van start.

Het is van groot belang dat iedereen bij Brakkenstein zich houdt aan de nog steeds geldende coronamaatregelen, zoals het onderling houden van anderhalve meter afstand. Ook in de kantine zijn er maatregelen getroffen en wordt iedereen verzocht zich aan deze richtlijnen en instructies van de vrijwilligers te houden.

Bekerwedstrijd Rood Wit 1 – Brakkenstein 1
Op zondag 30 augustus is de bekerwedstrijd tussen Rood Wit 1 en Brakkenstein 1. Het bestuur van Rood Wit heeft besloten dat iedereen welkom is bij deze wedstrijd, mits de anderhalvemeterregeling overal op het sportpark in acht wordt genomen.

Let op: de kantine van Rood Wit is niet toegankelijk voor supporters van Brakkenstein. Buiten zal er koffie en fris verkrijgbaar zijn.