Combinerend JO-17 overklast Juliana

De JO-17 speelde op 8 oktober tegen Juliana .
Vanaf minuut 1 was er maar 1 ploeg die speelde en dat was Brakkenstein ,de tegenstander werd van het kastje naar de muur gestuurd terwijl het achterin als een huis stond met Aaron , Nigel , Bas en Dirk .
Het vlotte combinerende middenveld met Angelo , Thomas en Tommie waren continue aanspeelbaar en voorin speelde Koen Noah en Dennis sterk met veel snelheid van de zijkanten .
In de 12e minuut is het Dennis die de score opent na een goede pass van Tommie .
Juliana komt maar moeilijk onder de druk uit van het jagende Brakkenstein
In de 25e minuut zet koen goed door en speelt Noah vrij die de 2-0 binnenschiet en 5 minuten later is het weer raak Tommie rond een pass van Dennis af en het is na een half uur 3-0 .
Dan is het de beurt aan Nigel die vanacht nog wakker zal worden van de gruwelijke goal die hij scoort , een knuckleball vanaf een dikke 35 meter in de bovenhoek BAM 4-0
Dit is ook de ruststand .
Na 47 min rond Koen af na een pass van Angelo 5-0
Nu word de bal veel rondgespeeld en een laag tempo gehanteerd .
Trainer Maurice grijpt in met vers bloed in de hoop dat deze wedstrijd niet doodbloed maar het spel word er niet meer beter op en levert nog een tegengoal op .
De eindstand is 5-1 .
De eerste helft was gigantisch goed en laat zien dat de geel zwarten toch nog wel een rol bovenin gaan betekenen dit seizoen .
Volgende week tegen Oranje-Blauw de goede lijn vasthouden maar daar hebben we alle vertrouwen in na vandaag .

Met sportieve groet
Jean Paul

0 Comments