gouden wissels redden Brakkenstein

2016-groesbeekse-boys-brakkenstein-b1-4-4_128
Maandagavond 26 sept speelde de JO17-1 de inhaalwedstrijd tegen Groesbeekse Boys.
De eerste 2 wedstrijden werden makkelijk gewonnen in de competitie dus Brakkenstein ging vol vertrouwen deze wedstrijd in .
De trainer moest zijn vaste basis elf noodgedwongen aanpassen door afwezigheid van Tommie .
De wedstrijd begint slecht voor Brakkenstein want de eerste de beste aanval van de Boys gaat recht door het centrum en word knap binnen geschoten 1 -0.
Daarna is het kans op kans voor Brakkenstein , Noah in de 4e minuut mist 1 op 1 met de keeper en een minuut later red de keeper weer op een kopbal van Noah .
In de 23e minuut de 2e aanval van de Boys en wederom raak , er kan uit een corner ongehinderd binnengekopt worden 2-0 .
Brakkenstein zet weer aan maar het ontbeert ze aan geluk , eerst mist Koen en daarna tikt de keeper een voorzet van koen voor de voeten van Noah weg , het is wachten op een goal van Brakkenstein maar zoals altijd valt de goal dan aan de andere kant 3-0.
Eindelijk word er gescoord net voor rust door Koen die een afgeslagen bal knap binnen schiet , de meegekomen supporters van Brakkenstein gaan er maar eens goed voor zitten aan het begin van de 2e helft want deze tegenstander moet te verslaan zijn.
Maar een domme overtreding binnen de 16 geeft Groesbeekse boys een terechte penalty die feilloos word binnengeschoten 4-1 en dat is absoluut tegen de verhouding in .
Trainer Maurice vind het nu tijd om in te grijpen en hij brengt Nigel , Aliou en Angelo .
De spelers lopen gelijk naar voren om gevaar te vormen bij de corner die nog genomen moet worden en het is gelijk Aliou die bij de 2e paal de bal binnen kopt en Brakkenstein terug in de wedstrijd brengt in de 52e minuut .
Weer kans op kans maar de keeper weet telkens redding te brengen .
Omdat Brakkenstein vol op de aanval speelt word er ruimte achterin weggegeven en via een kluts kan er een speler 1 op 1 op poul afgaan maar er die red op knappe wijze zodat Brakkenstein in de race blijft .
Door de vele blessures maar vooral krampgevallen bij de Boys trekt de scheidsrechter wat minuten bij .
Het is ook in de 81e minuut dat Brakkenstein een vrije trap krijgt die Angelo via de vingertoppen van de keeper ineens in het dak van het doel schiet en het is ineens 4-3 .
Het wachten was op het laatste fluitsignaal maar Brakkenstein jaagde nog vanaf de aftrap vol op de bal door en de Boys trapte de bal in paniek corner ,dus nu alles en iedereen mee naar voren voor de laatste kans op een punt .
De corner komt uit bij de 2e paal en wie staat daar weer vrij ? juist Aliou en die kopt m identiek als zijn eerste binnen 4-4 .
Iedereen uitzinnig natuurlijk en terecht men heeft een goede mentaliteit laten zien door nog terug te vechten in de wedstrijd .
Gouden wissels van de trainer die het met de week moeilijker krijgt met keuzes maken omdat de wissels hun waarde ook bewijzen voor het team .
Op naar aanstaande zaterdag dan tegen de Treffers en zal er toch minder ruimte weggegeven moeten worden maar de trainers zullen deze week de spelers daar zeker nog wel op wijzen .
Al met al toch nog een bonuspunt vanavond maar het hadden er 3 moeten zijn .
Met sportieve groet Jean-Paul en Sem