het clubhuis omgebouwd tot intiem theater

voorstellingOLYMPUS DIGITAL CAMERA

En opeens is ons clubhuis omgebouwd tot een intiem theater. Op de 40 ouders  hebben gisterenavond de voorstelling “dat schiet lekker op zo” door de Stichting Positief Coachen bezocht. Een voorstelling waarin de dagelijkse  perikelen van een voetballende zoon met zijn vader als coach centraal stonden. Leidraad van de voorstelling : door Positief te coachen geef je je kind meer zelfvertrouwen en plezier waardoor hij/zij zich ontwikkelt en uiteindelijk betere prestaties levert.

En wat een prima invalbeurten vanuit het publiek van Anja van de barcommissie,  moeder Lisa en  een vader die zeven typen ouders vertegenwoordigde.

Zo maar wat indrukken na afloop van de voorstelling:

Ingrid: “Het laat je met een frisse blik kijken naar kinderen en sport(iviteit) , maar ook naar jezelf. Soms confronterend, maar heel erg raak. Op een enthousiaste manier gebracht, geweldig geacteerd met live muziek en humor!

Marc: “Wat een professionele voorstelling, had ik niet verwacht,   en hoe gezellig zo met andere ouders.”

Angelique:  “Wat  goed dat jullie dit binnen de club organiseren, ik zie zoveel ervan terug langs het veld.”

Ewald: “Enthousiaste reacties vanuit het publiek, ik kon merken dat jullie het leuk vonden.

Ans: “Het leuke is dat ik me nu realiseer dat Positief Coachen zich niet beperkt tot de sport,  maar in de opvoeding overal toegepast kan worden.

Hans: “Wat jammer dat niet meer ouders dit hebben gezien”

Voor een live indruk zie de vlog van Sander: https://www.facebook.com/positiefcoachen/posts/1118375874878180

Mark Otten en Jacqueline Rombout

email-footer-positief-coachen