JO17-1 verslaat ongeslagen UHC

img_0243

img_0245

img_0246

img_0247img_0246img_0244Zaterdag 5 november speelde de JO17-1 de wedstrijd in Hernen tegen UHC een topper want de tegenstander had 4 keer gewonnen en 2 keer gelijkgespeeld .
Brakkenstein begint met
Poul
Aaron Bas Nigel Wout
Angelo Thomas Tommie
Koen Douwe Noah
Vanaf het begin een snelle wedstrijd met veel strijd .
De eerste kans is voor UHC in de 4e minuut een 1 op 1 op Poul maar word gemist en de tegenaanval is een snelle counter , de bal komt vanaf Koen voor de goal en Tommie kan uithalen maar helaas word zijn schot gekeerd .
In de 10e minuut word de bal ingeschoten door UHC maar omdat hij van richting word veranderd verdwijnt de bal tergend langzaam over de doellijn 1-0 .
Brakkenstein is even van slag en een misser in het centrum bied UHC de kans alleen op Poul af te gaan maar hij schiet hopeloos na .
Nu richten de geel zwarten de rug en goed doorzetten van Koen die daarna de bal panklaar legt op Douwe die beheerst binnen tikt 1-1 .
In de 24e minuut een diepe bal waarbij Nigel een lange sprint moet trekken en nog net de tegenstander de bal van de voet kan sliden en de corner levert niks op .
In de 27e minuut schiet Koen vanuit een moeilijke hoek op de binnenkant vd paal en als een duveltje uit een doosje stond Tommie daar en tikte de 1-2 binnen .
Lang konden ze niet genieten van de voorsprong want binnen een minuut was het al weer gelijk .
Op slag van rust kopt Nigel vanuit een corner snoeihard via de grond in maar de bal word van de lijn gehaald .
2-2 de ruststand een mooie wedstrijd tot nu toe die beide kanten op kan gaan in de 2e helft .
In de 2e helft is het eigenlijk maar 1 ploeg die aanspraak mag maken op de overwinning .
Supersub Aliou mag weer invallen en het levert gelijk veel strijd op en hij mist alleen voor de keeper , zeldzaam want hij scoorde tot nu toe iedere kans .
In de 18e minuut een hoogtepunt !!! Noah krijgt de bal op een meter of 18 vd goal en hij wipt m met een subtiele voetbeweging ove de verbaasde keeper van UHC heen 2-3 .
In de 32e minuut weer Aliou die met een snoeihard schot die net langs de kruising scheert .
Zou Aliou toch nog scoren ? Ja hoor vanuit een scrimmige voor de goal komt de bal voor zijn voeten en schiet hij de beslissende 2-4 binnen ,dit is ook de eindstand .
Een hele goede overwinning , volgende week tegen het eveneens nog ongeslagen AWC de gedeelde koploper met de Traffers en Brakkenstein volgt op 3 punten .
Mocht je tijd hebben kom de B1 aanmoedigen om 14.45 op de Heemraadstraat de boys en de trainers verdienen dat .

Met sportieve groet Jean Paul