Koen Renswoude: beste trainer  2e t/m 5e klasse

Nog meer mooi nieuws voor onze club! Afgelopen vrijdag is Koen Renswoude, onze trainer van Brakkenstein 1,  op het Amateurvoetbalgala 2017 verkozen tot beste trainer in de 2e t/m de 5e klasse seizoen 2016-2017. Gefeliciteerd Koen!

In verschillende categorieën waren er  prijzen te winnen. In de periode van 2 t/m 16 mei kon het publiek stemmen. In totaal is er 48.812 keer gestemd! Op basis van deze stemmen heeft  een team van regionaal wijze voetbalkenners en  journalisten van de Gelderlander bepaald wie de uiteindelijke winnaars zijn geworden in de verschillende categorieën.

Behalve  Koen was ook onze keeper van Brakkenstein 1,  Jeroen Albers genomineerd als beste keeper 2 t/m 5e klasse. Hij is uiteindelijk 2e geworden. Ook Jeroen gefeliciteerd met je nominatie en 2e prijs.

En tot slot was ons hele team van Brakkenstein 1 genomineerd als beste Sportploeg in de 2e t/m 5e klasse. Wederom een felicitatie met de nominatie.

Jullie hebben met zijn allen Brakkenstein mooi en sportief  vertegenwoordigd en dit is een verdiend kroontje ter afsluiting van het seizoen.

Genomineerden van onze club:

Beste Trainer 2e t/m 5e Klasse

• Martijn Bartels (Union)
  • Niels Voet (Vianen Vooruit)
  • Michiel Jans (Excellent)
  • Koen Renswoude (Brakkenstein)
  • Michel Kuijpers (Olympia’18)
  • Johan Vullings (Hapse Boys)
  • Wim Joosten (Roda’28)
  • Aleh Putsila (UHC)
  • Hennie Queens (VV Heijen)

Beste Sportploeg 2e t/m 5e Klasse