Mark Otten nieuwe hoofdtrainer rksv Brakkenstein

Mark Otten is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van zondag 4e-klasser rksv Brakkenstein.

De 31-jarige Mark Otten is voor het bestuur de ideale kandidaat om de huidige trainer Koen Renswoude op te volgen.
Mark Otten heeft een rijk voetbalverleden. Hij kwam uit voor de jeugd van Brakkenstein en N.E.C. Nijmegen en was profvoetballer van 2003 – 2014. Tijdens zijn actieve profcarrière speelde hij voor N.E.C. Nijmegen, Feyenoord, Excelsior en Ferencvárosi uit Hongarije.  Ook was Mark Otten actief voor het Nederlands elftal onder 20.
Mark Otten trainde eerder de D1, B1 en A1 van Brakkenstein en was assistent trainer tijdens het kampioenschap van het 1e elftal in 2014. In 2016 ging Mark Otten in op een aanbieding van N.E.C. Nijmegen om trainer van de JO15-1 te worden.

Het bestuur rksv Brakkenstein is zeer verheugd met het aanstellen van Mark Otten als hoofdtrainer. Met zijn voetbalervaring en beleving kan Mark Otten bijdragen aan de verdere ontwikkeling van zowel huidige selectie als de vereniging van Brakkenstein. Daarnaast past Mark Otten ook prima als persoon binnen de club. Zowel Brakkenstein als Mark Otten verheugen zich op de toekomstige samenwerking.

Mark Otten tekent een contract voor twee jaar, met de intentie langer met elkaar door te gaan.