Uitnodiging Nieuwjaarstoernooi 2020

Beste leden van de rksv Brakkenstein,

Op zaterdag 04-01-2020 organiseren wij weer het jaarlijkse Nieuwjaarstoernooi, met aansluitend een warm buffet voor de deelnemers. We sluiten de dag af met de Nieuwjaarsreceptie.

Al onze seniorenleden (dames en heren, spelend en niet-spelend) en onze leden uit de categorie Jeugd Onder 19 kunnen deelnemen aan het Nieuwjaarstoernooi. Net als voorgaande jaren worden de spelers verdeeld over de teams, waarbij we proberen de krachten zo eerlijk mogelijk te verdelen. Gezelligheid en sportiviteit staan voorop, maar om het een beetje extra spannend te maken, stellen we voor de nummers 1 t/m 3 een prijs beschikbaar.

Tijdens de laatste versie van dit voetbaltoernooi hadden we een recordaantal deelnemers. Wij hopen dat succes dit keer natuurlijk te overtreffen.

Inschrijven
Dus schrijf je snel in! Dit doe je bij voorkeur via je leider, maar het mag ook via e-mailadres secretaris@rksvbrakkenstein.nl. Inschrijven kan tot en met 20-12-2019.

Afhankelijk van het aantal deelnemers besluiten we hoe laat we starten met het Nieuwjaarstoernooi. We ronden het voetbalgedeelte omstreeks 16.00 uur af. Het exacte programma maken we eind december bekend via de leiders en via onze socialmedia-kanalen.

De Evenementencommissie en het bestuur wensen iedereen alvast heel fijne feestdagen en wij hopen jullie in groten getale te zien op 04-01-2020!

Sportieve groet,
Hoofdbestuur rksv Brakkenstein