onnodig verlies JO17-1 in Groesbeek

Deze wedstrijd tussen beide koplopers in deze competitie beloofde vooraf een mooie te worden , beide teams waren nog ongeslagen toen ze aan deze wedstrijd begonnen .
De trainer begon met 2 wijzigingen in zijn basiself na het gelijke spel van afgelopen maandag tegen Groesbeekse Boys .
Tommie speelde en de eerste basisplek voor Nigel was ook een feit.
Brakkenstein begint sterk aan de wedstrijd en de eerste kans is ook voor de geel zwarten , een pass van Thomas valt achter de verdediging maar Koen schiet de bal voorlangs .
Het duurt tot de 10e minuut voor de treffers het eerste gevaar kunnen stichten maar deze strand op keeper Poul .
Daarna krijgt Brakkenstein meerdere kansen eerst onderschept de keeper een voorzet van Koen voor Douwe gevaarlijk kan worden en de beste kans is daarna voor Cas die in vrije positie naast schiet.
In de 25e en 30e minuut krijgt Brakkenstein 2 vrije trappen op 25meter van de goal , eerst schiet Noah en tikt de keeper m naast en daarna bijna identiek en nu is Dirk de schutter .
De wedstrijd lijkt op een 0-0 ruststand af te gaan maar een bal die tussen de 2 centrale verdedigers door schiet en een speler kan de bal voorbij Poul binnen tikken , 1-0 geheel onterecht maar ja hij telt wel en er word niet eens meer afgetrapt .
De 2e helft wisten de geel zwarten dat ze nu echt gas moesten geven tegen deze taaie tegenstander .
Brakkenstein dringt wel aan maar echt gevaar levert het niet op , talloze corners en vrije trappen lopen uit op niets .
Invaller Simon krijgt nog wel geel voor een handsbal en een 10 min straf maar De Traffers beperkt zich tot het verdedigen van de voorsprong .
10 minuten voor tijd valt de beslissing een twijfelende keeper van Brakkenstein geeft de speler van De Treffers de kans de bal met een lullig klein kopballetje over m heen te spelen 2-0 .
Brakkenstein was geknakt en kwam niet meer terug in de wedstrijd .
Er werd door teveel spelers niet hun niveau gehaald en dan verlies je de wedstrijd helaas .
Op naar volgende week waar Juliana weer wacht , aanvang 13.30 op ons sportpark , u bent allen van harte welkom om de boys te komen aanmoedigen .

Met sportieve groet Jean Paul

Leave Reply

Your email address will not be published.