Samenwerking rksv Brakkenstein en MMfysio

Samenwerking rksv Brakkenstein en MMfysio  

Vanaf heden is er een samenwerking tussen RKSV Brakkenstein en MMfysio.

MMfysio is een grote, regionale praktijk, met vestigingen in Malden, Molenhoek en Nijmegen (Brakkenstein). Patiënten uit de regio kunnen dus altijd in hun eigen omgeving terecht. Tegelijk biedt elke vestiging de voordelen van een grote praktijk, met veel kennis en een uitgebreid pakket aan specialisaties.

MMfysio biedt op elke locatie zorg voor iedereen. Wel legt elke vestiging zijn eigen accenten; bij Nijmegen Atletiek ligt de nadruk op sportfysiotherapie, in Brakkenstein ligt de nadruk zowel op sporters als ouderen.

Wat houdt deze samenwerking in?
Vanaf 27 mei kunnen leden van RKSV Brakkenstein gratis gebruik maken van het sportspreekuur. Dit spreekuur is op maandagavond om 20.00 in het clubhuis van Nijmegen atletiek. Tijdens het sportspreekuur zal een fysiotherapeut in korte tijd de ernst van de klacht inschatten en beoordelen of behandeling noodzakelijk is.

MMfysio is ook het eerste aanspreekpunt bij blessures voor het eerste, tweede en het onder 19 elftal. Speel je in een van deze teams en heb je een blessure? Maak een afspraak voor een analyse en behandelplan om je zo vlug mogelijk weer aan het voetballen te krijgen. Uiteraard kan iedereen uit een ander elftal ook bij MMfysio terecht.
Medio september zal MMfysio voor alle trainers van RKSV Brakkenstein een presentatie houden met als onderwerp; blessures, hoe te herkennen en hoe te voorkomen.

Wist u al dat MMfysio ook op zaterdagochtend open is?

 

024-3580779                                                      info@mmfysio.nl               www.mmfysio.nl

0 Comments