Sinterklaas op bezoek in ons clubhuis

schoen-sint

Aan alle JO9 / F-pupillen van RKSV Brakkenstein

Spanje, oktober 2016
Lieve voetbalvrienden,

Ik kan het haast niet geloven, maar er is bijna alweer een jaar voorbij, wat gaat dat snel zeg!
Als jullie deze brief lezen, zit ik op de stoomboot en ben ik naar jullie onderweg.

In Spanje was het de afgelopen maanden weer een drukte van belang!
Het is elk jaar weer een enorme klus om alles op tijd af te krijgen, maar het gebeurd gelukkig met veel plezier en gezang.
Inpakpieten, wegwijspieten, pepernotenpieten, iedereen draait overuren!
Maar ik verheug me er enorm op, om jullie weer te zien en bij Brakkenstein naar binnen te gluren.

pakjes

Op vrijdag 18 november 2016 kom ik samen met mijn pieten naar het clubhuis van RKSV Brakkenstein.
Ik hoop dat het weer net zo gezellig wordt als vorig jaar en dat jullie er allemaal bij zijn.
Om 18.45 uur gaat de zaal open en om 19.00 uur begint het sinterklaasfeest.
Om 20.00 uur mogen je ouders/verzorgers je weer ophalen en ben ik blij dat jullie erbij zijn geweest.
Tot 18 november!

Sinterklaas en de pieten.

sint

De sinterklaasavond is alleen bedoeld voor de F pupillen. Broertjes en zusjes, ouders, vriendjes en vriendinnetjes kunnen niet mee naar binnen.