Thijs Hendriks nieuwe hoofdtrainer rksv Brakkenstein

Thijs Hendriks neemt het stokje van Niek Hermans over als hoofdtrainer van onze vereniging. Hiervoor heeft rksv Brakkenstein donderdag overeenstemming bereikt met de nieuwe trainer van Brakkenstein 1.

Het bestuur is blij te kunnen melden dat de TC er in korte tijd in is geslaagd een ‘uitstekende vervanger’ te vinden. Thijs Hendriks, voor deze baan benaderd door de huidige trainer, gaat in eerste instantie samen met Niek voor de groep staan. Na de winterstop is hij eindverantwoordelijke voor het eerste elftal van rksv Brakkenstein.

Voor Thijs is rksv Brakkenstein 1 zijn eerste zelfstandige trainersklus bij de senioren. Wel heeft hij al veel ervaring opgedaan als jeugdtrainer en als assistent-trainer. De fysiotherapeut, vader van drie jonge kinderen, heeft zelf betaald voetbal gespeeld bij NEC en Achilles ’29 en op hoog amateurniveau bij onder meer Spakenburg, DFS en Juliana ’31.

Via deze weg wenst het bestuur van rksv Brakkenstein Thijs veel succes met zijn aanstelling.

Thijs Hendriks op De Gelderlander
Inmiddels is onze nieuwe aanwinst ook al opgepikt door De Gelderlander: ‘Voormalig Achilles-speler Thijs Hendriks wordt trainer van Brakkenstein’ >> Lees het bericht op de nieuwssite van de Gelderse krant

0 Comments