Vacature: 2e senioren selectie rksv Brakkenstein 2017-2018

Vacature 2e senioren selectie rksv Brakkenstein 2017-2018

Functieprofiel Senioren selectie 2e elftal rksv Brakkenstein 2017-2018:

De aan te stellen trainer voor het 2e senioren selectie elftal voor het seizoen 2017-2018 voldoet idealiter aan het volgende profiel:

  • Trainer moet in staat zijn om technisch- en tactisch inhoudelijke trainingen te kunnen geven, waarbij hij zowel de groep als spelers individueel beter maakt
  • Trainer moet een motivator zijn die de groep kan motiveren, waarbij hij gebruik maakt van zijn empathisch vermogen om zich in verschillende situaties van verschillende spelers in te kunnen leven.
  • Trainer moet de voor Brakkenstein kenmerkende gezelligheid aan prestaties (en doelen) kunnen koppelen bij het 2e selectie elftal
  • Trainer moet van de spelersgroep onder voor een 2e elftal kenmerkende wisselende omstandigheden een hecht team kunnen maken
  • Trainer kenmerkt zichzelf als een echte opleider, die het voldoening geeft om spelers uiteindelijk naar de 1e selectie door te kunnen laten stromen
  • Trainer moet kunnen samenwerken met de hoofdtrainer en daarbij duidelijk afspraken kunnen maken en zich hieraan houden. Hierbij moet hij, indien nodig, ook tegenwicht kunnen geven aan de hoofdtrainer.
  • Trainer moet in staat zijn mee te denken over zijn kader en deze indien nodig ook zelf vorm kunnen geven
  • Beschikt over minimaal een TCIII (senioren)diploma of is deze aantoonbaar aan het behalen

Senioren selectie 2e elftal rksv Brakkenstein 2017-2018:

Ons 2e elftal zal volgend seizoen grotendeels bestaan uit een jonge en talentvolle lichting, waarbij het belangrijk is dat de aan te stellen trainer deze groep motiveert en zowel individueel en als team beter maakt. Het 2e elftal zal, naar alle waarschijnlijkheid, ook volgend seizoen in de reserve 3e klasse uitkomen.

Daarnaast beschikt Brakkenstein over een succesvol 1e elftal, welke in de afgelopen seizoenen vanuit de 5e klasse is opgeklommen tot kampioenskandidaat in de 4e klasse. De spelers van zowel het 1e elftal als het te vormen 2e elftal hebben grotendeels affiniteit met de vereniging doordat ze in de jeugd bij Brakkenstein hebben gespeeld. Het door laten stromen van A-junioren naar de senioren selectie(s) is één van de belangrijkste doelen van de Technische Commissie voor de komende seizoenen en het 2e selectie elftal is daar een belangrijk middel voor.

Interesse en contactgegevens:

Als je jezelf in dit profiel herkent en interesse hebt in de vacature of als je verdere vragen over de vacature hebt, kan je contact opnemen met Hans Peterse, Hoofd Technische Commissie van RKSV Brakkenstein:

  • Email: h.peterse84@gmail.com
  • Telefoon: 06-11414281

 

0 Comments