Winnend JO-17 mild voor tegenstander

Op zaterdag 15 oktober speelde Brakkenstein de uitwedstrijd tegen Oranje -Blauw op sportpark staddijk te Nijmegen .
De basis vandaag was
Poul
Aaron Bas Nigel Dirk
Angelo Thomas Cas
Noah Douwe Koen
De wedstrijd begon zoals verwacht met gelijk een druk zettend Brakkenstein
De eerste kans is er ook al van Noah en in de 3e minuut schiet koen op de keeper .
Het is aanval op aanval en na een mooie rush langs de zijlijn bezorgd hij de bal bij koen die mist helaas .
In de 15e minuut krijgt Oranje Blauw een vrije trap , hij schiet m knap in maar Poul verwerkt m nog mooier tot een corner .
De corner komt hoog voor de goal en valt op een rug van een tegenstander en verdwijnt in het doel. 1-0
De ongeloofwaardigheid straalt van de boys af , hij wil er maar niet in bij ons en zij maken een lucky
Maar in de 28e minuut is het dan toch raak een vrije trap vanaf een meter of 20 word hoog binnen geknalt door Noah 1-1 .
Nu is de beer los , nog geen 3 minuten later ligt de bal alweer in het net bij Oranje Blauw als Douwe de geheel vrijstaande Thomas een niet te missen kans aanbied 1-2 .
De tegenstander is aangeslagen en vanaf de aftrap onderschept Brakkenstein de bal via Thomas die schitterend Noah bediend die knap afrond 1-3 en dat is ook de ruststand .
De 2e helft is een minuut oud en Koen scoort alweer 1-4 en de 1-5 valt in de 43e minuut door onze mega pinch-hitter Aliou die de bal krijgt van de koning van de assist Thomas .
Nu volgen er ook wat wissels en in de 55e minuut krijgt Oranje Blauw een penalty ,waarom weet niemand maar ik hou het erop dat hij medelijden had met de tegenstander .
Onze keeper Poul heeft in het verleden al bewezen een penalty killer te zijn ,hij stopte er ooit op papendal tegen Vitesse 3 in een serie van 5 !!!
De overschatte aanvoerder van Oranje Blauw zou m wel binnen schiet maar nee hoor Poul stopt m op schitterende wijze .
In het vervolg van de 2 e helft zijn er nog aardig wat kansen voor de geel zwarten maar ze sparen de tegenstander voor een stand met dubbele cijfers want zo waren de verhoudingen .
Nu de goede vorm vast houden en nu een paar wedstrijden tegen teams die met ons bovenin meestrijden voor de prijzen .

Met sportieve groet
Jean Paul