Informatieboekje jeugd

Het Jeugd Informatieboekje is hier te downloaden.

Het document Teamindelingen jeugd bij rksv Brakkenstein is hier te downloaden.

Handout introductie trainers en leiders

Trainingsschema

Oefenstof


Welkom trainers, spelers en andere geïnteresseerden!

Voor jullie ligt allerlei trainingsoefenstof. rksv Brakkenstein hoopt dat deze oefenstof jullie trainingen nog gevarieerder, uitdagender en productiever maakt. De oefeningen kunnen natuurlijk naar eigen inzicht worden aangepast.

Ter uitleg:

 1. Deze verzameling oefenstof is voor alle jeugdtrainers van rksv  Brakkenstein. De oefenstof is geplaatst in het kader van de Jeugd Leidraad versie 2012 rksv Brakkenstein en moet worden gezien én gebruikt als hulpmiddel om trainingen voor te bereiden en uit te voeren. De oefenstof is door ons ingedeeld, zoals bij punt 2 beschreven. Er staan overlappingen in, ook komt het voor dat oefeningen er dubbel instaan. Dat hebben we gedaan, omdat verschillende oefeningen voor meerdere doeleinden bruikbaar zijn.
 2. De oefenstof is gecategoriseerd naar inhoud en leeftijd. De exacte indeling staat in het document Inhoud oefenstof rksv Brakkenstein. Tevens vind je daar een korte beschrijving van de stof en onder ieder hoofdstuk vind je een link naar het desbetreffende hoofdstuk, net zoals hieronder.
 3. Mocht je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen, opmerkingen of aanmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met een van de leden van de Technische Commissie.

Download hier de oefenstof.

 1. 12 complete trainingen voor de A,B,C en D jeugd
 2. Complete trainingen voor de E
 3. Jaarplanning E en F
 4. Diverse oefenvormen voor A en B
 5. Organisatie en taken 7 tegen 7 A,B,C,D en F
 6. Spelvormen team en individueel A,B,C,D,E en F
 7. Vaardigheidstest
 8. Voorbereiding (loop) training A en B

Oefenstof Keepers