Informatieboekje jeugd

Het Jeugd Informatieboekje  is hier te downloaden.

Het document  Teamindelingen jeugd bij rksv Brakkenstein is hier te downloaden

Handout introductie trainers en leiders

Trainingsschema

Oefenstof


Welkom trainers, spelers en ander geïnteresseerden!

Voor jullie ligt allerlei trainingsoefenstof ten behoeve van de trainingen.  Wij hopen dat deze oefenstof jullie trainingen nog gevarieerder, uitdagender en productiever maakt. De oefeningen kunnen natuurlijk naar eigen inzicht worden aangepast. Wij vragen jullie aandacht voor het onderstaande:

 1. Deze verzameling oefenstof is voor alle jeugdtrainers van rksv  Brakkenstein. Deze oefenstof is geplaatst in het kader van de Jeugd Leidraad versie 2012 rksv  Brakkenstein en moet worden gezien én gebruikt als hulpmiddel om trainingen voor te bereiden en uit te voeren. Deze oefenstof is door ons ingedeeld, zoals bij punt 2 beschreven. Er staan overlappingen in, ook komt het voor dat oefeningen er dubbel instaan. Dat hebben we gedaan, omdat verschillende oefeningen voor meerdere doeleinden bruikbaar zijn.
 2. De oefenstof is gecategoriseerd naar inhoud en leeftijd. De exacte indeling staat in het document; Inhoud oefenstof rksv brakkenstein. Tevens vind je daar een korte beschrijving van de stof en onder ieder hoofdstuk vind je een link naar het desbetreffende hoofdstuk, net zoals hier onder.
 3. Mocht je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen, opmerkingen of aanmerkingen  hebben, dan kun je contact opnemen met Roger Otten, emailadres: r.otten67@chello.nl of met een van andere de leden van de Technische Commissie.

Met vriendelijke groet, namens de Technische Commissie,

Roger Otten

Download hier de oefenstof.

 1. 12 complete trainingen voor de A,B,C en D jeugd
 2. Complete trainingen voor de E
 3. Jaarplanning E en F
 4. Diverse oefenvormen voor A en B
 5. Organisatie en taken 7 tegen 7 A,B,C,D en F
 6. Spelvormen team en individueel A,B,C,D,E en F
 7. Vaardigheidstest
 8. Voorbereiding (loop) training A en B

Oefenstof Keepers