jo-15 overklast OSC

Zaterdag 24 sept speelde onze jo-15 tegen OSC.
Brakkenstein eerder een nederlaag tegen Quick en vorige week een dikke overwinning bij de Treffers traden aan tegen het nog ongeslagen OSC .
Vanaf minuut 1 was het duidelijk wie hier de beste ploeg was en dat was Brakkenstein.
De eerste kans was in de 10e minuut , de keeper was al voorbij gespeeld maar de bal werd van de lijn gered .
De uitstekende keeper van OSC had het enorm druk maar hield lang de 0 , tot het moment dat Joep een afgeslagen corner snoeihard binnenkant paal binnen schoot .
tot dat moment was er nog geen kans geweest door goed verdedigen van Brakkenstein .
Net voor rust moest Sem wel ingrijpen toen een speler nadat deze een overtreding had gemaakt maar toch door mocht gaan alleen op m af kon gaan mar Sem tikte deze bal via de paal uit zijn goal .
De ruststand was 1-0 wat gezien de verhoudingen in het veld best mager was.
Dat het verdedigend stond als een huis was wel te zien aan de snoeiharde tackle van Ralf Bens vol op de bal .
Na wederom een mooie aanval krijgt Okke de bal van de hard werkende Rick en hij schiet de bal op de binnenkant paal maar helaas komt deze in de handen van de keeper en niet in de goal.
na een harde overtreding word een speler van OSC bestraft met een gele kaart en een tijdstraf , het duurt niet lang voor Brakkenstein de overtal situatie uitbuit.
Na een mooie actie van kyon en een strakke voorzet komt de bal terecht bij Jesse Gommers die m beheerst binnen schiet .
daarna missen de geel zwarten nog een paar kansen 1 op 1 waaronde Okke en Paul.
Osc probeert het nog wel en eerst word een bal door Jesse van de lijn gehaald en daarna greep de solide Sem weer goed in 1 op 1 .
Na wederom een gele kaart voor OSC was het gedaan met het verzet mede door de pijlsnelle Paul die de bal keihard in het dak van het doel schiet , BAM 3-0
Dit was ook de eindstand .
Een goede overwinning en de hand van de trainers Niek en Wopke word al duidelijk zichtbaar , er word echt leuk gevoetbald .

met sportieve groet Jean – Paul

0 Comments