Strijdend JO-15 onnodig ten onder

Zaterdag 8 okt speelde Brakkenstein tegen Juliana ,in de stand vooraf staan ze gelijk dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden .
Brakkenstein begint goed aan de wedstrijd maar het duurt wel tot de 10e minuut voor de eerste echte doelkans zich voordoet .
Het is Paul die de 16 binnenkomt en op de keeper schiet .
In de 14e minuut heeft Brakkenstein een outbal te nemen , de bal word ingespeeld op de laatste man maar een speler van Juliana komt binnendoor en neemt de bal binnen de 16 aan en gaat alleen op sem af en scoort de 0-1 .
Is de regel niet dat een bal buiten de 16 moet zijn geweest ? Maar de geel zwarte jongens zijn nu van slag en binnen 3 minuten staat het 0-3 .
Brakkenstein probeert het toch weer maar na een half uur staat het al 0-5
Trainer Wopke grijpt in en laat de 2 geblesseerde spelers Ralf en Rik invallen .
En dat is een goede ingreep , de bewegelijke Rik en de snelle Paul maken nog voor rust een goal dus de ruststand is 2-5 en er zijn ineens weer glimlachjes op de strakke koppies bij Brakkenstein.
Jammer dat gelijk na rust de 2-6 valt maar opvallend is de veerkracht van Brakkenstein en onderandere door een mooie goal van Rik N een goal van Thomas komen ze weer terug tot 4-6 .
De jacht is geopend en nu kans op kans voor onze jongens maar om onbegrijpelijke reden krijgt Jesse een gele kaart van de warrige scheidsrechter .
Nu komt Juliana weer beter in het spel .
Eerst red Sem nog maar later kan hij een schot maar net keren en de rebound word binnengeschoten 4-7 , nu knakt Brakkenstein .
Een leuke wedstrijd om te zien was het zeker maar er had meer ingezeten , maar trots zijn mag best met deze inzet en nu vooruit kijken naar de burenruzie volgende week tegen Orion .

Met sportieve groet
Jean Paul