Voorstelling voor ouders in onze kantine dinsdag 11 oktober

'Wel Winnen He!' is een productie van de Stichting Positief Coachen en bestemd voor vrijwilligers, trainers, coaches en bestuursleden bij sportverenigingen. Op dinsdag 18 maart werd deze voorstelling opgevoerd in De Oosterpoort van Groningen.

Wij bieden een cadeautje aan. “En nou is het afgelopen”; een humoristische voorstelling over hoe je als vader of moeder kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport. Dit moet je gezien hebben! In de voorstelling volgen we een gezin op een zaterdag dat alle drie de kinderen een wedstrijd hebben. Van het ontbijt ‘s ochtends vroeg tot het naar bed gaan ‘s avonds. We zien de hectiek in het gezin en hoe ze omgaan met de prestatiedrang. Hilarisch en soms ontroerend!

De voorstelling begint om 20.00 uur. Uitnodiging en inschrijven voor  de voorstelling ontvang je  via de mail van je leider/trainer.

Met positieve groeten,

Mark Otten en Jacqueline Rombout