Zaal Heren 7 Kampioen zonder één punt verlies!

Na 17 jaar in dezelfde zaalvoetbal competitie (4e klasse, 7) is het Brakkenstein Zaal 7, gelukt om kampioen te worden.
En hoe?!
Brakkenstein 7 won, inclusief de kampioenswedstrijd, alle 23 wedstrijden in de competitie!

Brakkenstein 7 heeft zijn oorsprong in een studententeam. Vrienden uit Sambeek gingen studeren in Nijmegen en startten dit team.
De kern is al vele jaren hetzelfde. Steeds werden vertrekkende leden vervangen. Inmiddels bestaat het team uit echte voetbalvrienden.

Voor de meeste leden is dit, in meer dan 30 jaar voetballen, het eerste kampioenschap en dat is inmiddels uitgebreid gevierd in De Kloosterhof in Weurt.

Het Bestuur van de rksv Brakkenstein feliciteert het team met deze prestatie en hoopt dat het team nog lang aan de vereniging verbonden zal blijven.

Namens Bestuur rksv Brakkenstein
Stefan Haagsman